Autoglym Bilpleie


18
Autoglym har i mange år vært et av markedets beste og mest solgte produkter når det gjelder bilpleie enten det gjelder produkter for forbruker eller proffmarkedet!

Autoglym produktene finnes i alle deler av bilindustrien og er like godt egnet til den profesjonelle brukeren som bilentusiasten og familiebil eieren.  Autoglym har tekniske godkjennelser fra mange ledende bilprodusenter.

Autoglym er basert i Letchworth, Storbritannia og sysselsetter over 100 medarbeidere. Produktene distribueres til over førti land. Selskapet ble stiftet i 1965 av en britisk Motor Trade gründer som utviklet et unikt system for renovering av bruktbil lakk. I dag er Autoglym navnet synonymt med høy kvalitet bilpleie produkter over hele verden.

Mer enn tyve bilprodusenter bruker Autoglym produkter i produksjon eller i presentasjon. Tidlig anerkjennelse og tekniske godkjenninger fra Jaguar Cars, Aston Martin, Morgan og mange andre viktige navn bidro til suksessen.

Kontinuerlig investering i forskning og innovasjon sikrer at Autoglym produktene er tilpasset de nyeste fremskrittene innen bil produksjon. Et godt system for handel og detaljhandel produkter, uovertruffen i brukervennlighet, ytelse og verdi. Produsert etter internasjonale kvalitet og miljømessige standarder: ISO9001 og ISO14001. I tillegg sikrer et nært samarbeid med billakkprodusenter, distribusjonsnett for nye og brukte biler, verksteder, flåteoperatører og forhandlere at Autoglym fortsatt i teten i alle sektorer av bransjen

Produktene distribueres via et internasjonalt nettverk av uavhengige distributører med selgere som får grundig produktopplæring på Autoglym treningssentre. Disse fasilitetene er også brukt mye av bl.a. klargjørere og billakkerere, og kan gi sakkyndige råd ved spørsmål eller problemer som oppstår hvor som helst i verden.

Autoglym har som målsetting å levere teknisk overlegne produkter til alle deler av bilindustrien. Dette pågående fokuset har blitt belønnet med en internasjonal anerkjennelse for produkter som utmerker seg i ytelse eller verdi.Noen produkter - Autoglym Bilpleie

Kr 299,- Kjøp
FR496895 5016366013252 FL På lager