BEHANDLE BADSTUE

BEHANDLE BADSTUE

 

En badstue er utsatt for mye fukt og varme, og har behov for riktig overflatebehandling om treverket skal holde seg pent.

 

Vi anbefaler produktene nedenfor:

 

OLJE:

Til behandling av badstue anbefaler vi Liberon Finishing oil, som er en svært god olje til bruk i badstue. Oljen vil ikke fordampe like raskt som andre oljer og tåler varmen godt. Liberon Finishing oil forsegler overflaten og gjør renholdet enklere. Har vært benyttet i finske saunaer i mer enn 25 år.

 

FARGE:

Dersom man ønsker farge i badstuen, er Liberon Spritbeis godt egnet. Beisen påføres ubehandlet treverk, og må forsegles med olje.

 

VEDLIKEHOLD:

Etteroljes ved behov, ta “dråpetesten”.

Dette innlegget ble lagt inn i INFO. Bokmerk link.
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på pckassenettbutikk.no/knut-haraldsens-farvehandel-a-s ikke vil fungere korrekt.