Tepperensemaskin

Vi har Hagerty tepperensemaskiner til utleie.

Maskinene er meget enkle i bruk. Vi gir deg nødvendig veiledning.

Maskinen er også velegnet for å rense møbler, seter i bil osv. I så fall ber du om å få med et møbelmunnstykke.

I tillegg trenger du rensemiddel og evt. andre spesialprodukter for å fjerne vanskelige flekker som kaffe, rødvin, Cola osv.

Døgnpris: Kr 398,- 
Helgepris: Kr 548,-

 

Gulvsliper og kantsliper

Vi sender med rikelig med bånd og skiver, – du betaler ved innlevering bare for der du har brukt.

Vi gir selvfølgelig råd og veiledning når det gjelder etterbehandling av gulvet enten det er tale om oljing, beising eller lakkering. Skal gulvet skal oljes har vi også polermaskin for utleie. Verktøy som gjør jobben betydelig raskere samtidig som resultatet blir både penere og mer holdbart.

Maskinene leies ikke ut til bruk på terrasser der det er stor riskiko for at valsen skades av skruer eller spiker. Ødelagt valse må i slike tilfeller erstattes av kunde.

Begge maskinene er inkludert i leieprisen!

Døgnpris:  Kr 798,-
Helgepris: Kr 998,-

Beleggstripper

 
Meget nyttig hjelpemiddel for å fjerne belegg, tepper, limrester osv. Vibrerende kniv som ikke skader underlaget. Går på hjul, lett å bruke!

Maskinen er enkel å betjene.

Brukes til å fjerne belegg og tepper,- samt vanskelige limrester.

Døgnpris:  Kr 298,-
Helgepris: Kr 398,-  

Ingen eksta kostnader til materiell.

 

Terrassesliper og kantsliper

Veldig mange har i dag treterrasser som må vedlikeholdes. De fleste bruker i dag høytrykksspyler eller kjemiske midler til dette arbeidet. Dette krever mye tid til tørking før man kan påføre olje.

Spesialdesignede og patenterte børster med bølgesnitt gjør at terrassen rengjøres og slipes i ett, uten vann og kjemikalier. Skitt, smuss og grått lag fjernes grundig. Terrassen kan deretter oljes eller beises uten ventetid. Den store maskinen brukes på de store flatene og for kanter brukes den håndholdte maskinen. Maskinen er utstyrt med egen støvsuger og kan påsettes ekstra lodd for bedre trykk mot underlaget.

Begge maskinene er inkludert i leieprisen!

Døgnpris:  Kr 1698,- 
Helgepris: Kr 1998,-

Polermaskin

 
Polermaskin, skuremaskin og slipemaskin i en og samme. Profesjonelt utstyr som gjør jobben mye lettere, sparer tid og gir et bedre og mer holdbart resultat.

Maskinen er enkel i bruk, – og med litt øvelse går dette som en lek. Vi forklarer hvordan du justerer, holder og styrer maskinen.

Maskinen er egnet for skuring, polering og oljing av gulv. Alt etter bruken trenger du en pad som er tilpasset den aktuelle jobben. Vi har grovere og finere pads til forskjellig bruk. Du får med deg flere, og betaler bare for de du har brukt.

Maskinen brukes også til matting, finsliping av tregulv før ny behandling med olje eller lakk. I tillegg til en pad brukes da en slipenetting under denne. Maskinen er saktegående og av den grunn lett å håndtere og støver lite.

Døgnpris:  Kr 298,- 
Helgepris: Kr 449,-

Osmo Polermaskin FLOORXCENTER

Osmo FloorXcenter brukes for enkel rengjøring, vedlikehold og påføring av produkter for å fargesette tregulv. Brukes primært innendørs.
Størrelse på pad: 330mm.

Suppleres med Osmo pads for ulike formål som selges separat.

Gulvpad Hvit; for daglig rengjøring, vedlikehold og påføring.
Gulvpad Rød; for intensiv rengjøring og fjerning av flekker. Kan benyttes til innfarging av sterkt pigmenterte produkter, men bør da etterpoleres med Superpad hvit.
Gulvpad Grønn; for intensiv rengjøring og påføring av Osmo 2K produkter
Microfiberpad; for påføring av Osmo Rens og Vedlikeholdsvoks.
Børstering; for rengjøring av strukturerte overflater og for grunnrens.

Døgnpris:  Kr 298,- 
Helgepris: Kr 448,-