DRÅPETESTEN

 
DRÅPETESTEN

Hvor mye olje man må tilføre treverk er helt avhengig av type olje, type treverk og type bruk. For å sjekke om treverket er tilført nok olje, tar du “dråpetesten”.

 

SLIK TAR DU DRÅPETESTEN:

Drypp en dråpe vann på overflaten etter oljing, når flaten er tørr. Vanndråpen skal “perle” seg som på en nypolert bil. Det indikerer nok olje. Flyter vanndråpen litt utover, må man påføre flere strøk. 

 

NÅR BRUKES DRÅPETESTEN?

Dråpetesten brukes for å se om treverket er tilført tilstrekkelig olje. Dråpetesten brukes også for å sjekke om det er behov for vedlikehold.

Dette innlegget ble lagt inn i INFO. Bokmerk link.
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på pckassenettbutikk.no/knut-haraldsens-farvehandel-a-s ikke vil fungere korrekt.